Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ۸۰۰ گروه جهادی فعال در استان که برگرفته از اقشار مختلف مردم هستند آمادگی کامل برای نقش آفرینی جهت مبارزه و مقابله با کرونا را دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری برای نقش آفرینی در امر مبارزه و مقابله با بیماری کرونا گفت: یکی از بندهای مهم فرمان مقام معظم رهبری در جلسه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا کمک رسانی و استفاده از ظرفیت های نیروهای مسلح برای کمک به امر مبارزه و مقابله با شیوع بیماری کرونا است که بسیجیان همیشه در صحنه با هدایت سپاه روح الله استان مرکزی کلیه ظرفیت ها و امکانات خود را در دو بعد غربالگری و کمک به کادر درمان و مدافعان سلامت به میدان آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیجیان و پاسداران استان مرکزی کاملا به دستورات و فرمایشات مبارک مقام معظم رهبری پایبند هستند و در همه ابعاد از جمله در اختیار دادن مراکز درمانی متعلق به سپاه در استان برای غربالگری و تست های اولیه، تولید ماسک و تجهیزات مقابله ای با این بیماری، مشارکت در امر غربالگری به شکل محله و منطقه محور، حضور بسیجیان متخصص در بیمارستان ها برای کمک به مدافعان سلامت و کادر درمان و پای کار آوردن اقشار مختلف مردم برای ادامه داشتن نهضت کمک مومنانه تلاش خواهیم کرد.

فرمانده سپاه روح الله اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار موثری که از ابتدای بیماری کرونا در حال انجام است راه اندازی نهضت کمک مومنانه است که استان مرکزی در این اقدام خداپسندانه پیشتاز است و در مراحل مختلف توانسته صدها هزار بسته معیشتی را با هدف کاهش آسیب های ناشی از کرونا تقدیم ولی نعمتان کند و امروز توان و تجربه گذشته برای راه اندازی پویش جدید به کار گیری شده است.

وی با بیان اینکه فرمان مبارک مقام معظم رهبری برای کلیه بسیجیان و پاسداران در استان به یک ماموریت مهم تبدیل شده، گفت: در این راستا از کلیه ظرفیت ها و امکانات موجود برای تحقق امر معظم له استفاده خواهیم کرد و علاوه بر این با استفاده از ظرفیت عظیم بسیج کنندگی مردم به دنبال راه اندازی بسیج مردمی در استان برای کمک به کادر ایثارگر و فداکار درمان خواهیم بود.

کریمی با اشاره به اهمیت نقش مردم در امر مبارزه با کرونا بیان کرد: مبارزه با موج سوم کرونا نیازمند مشارکت عمومی مردم در همه ابعاد است و لذا ابتدا از مردم شریف و هم استانی ها خواهش می کنیم به کلیه دستورالعمل های بهداشتی پایبند باشند و در صورت امکان توان و امکانات خود را برای مبارزه با این بیماری در ابعاد مختلف پای کار بیاورند.

وی افزود: کلیه دفاتر بسیج و سازمان های اقشاری بسیج استان به ویژه بسیج سازندگی در طی یک فراخوان عمومی از کلیه جوانان متعهد و انقلابی دعوت می کند که در صورت امکان برای مبارزه با بیماری کرونا و خصوصا کمک به کادر درمانی و مدافعان سلامت پای کار بیایند تا شرایط جامعه به حالت عادی برگردد.

فرمانده سپاه روح الله ادامه داد: هماهنگی های لازم با دانشگاه علوم پزشکی برای آموزش و سازماندهی نیروهای فراخوان داده شده انجام شده تا از این طریق بتوانند در مسیر خدمت به بیماران کرونایی بهتر حضور پیدا کنند.

وی با دعوت از خیرین برای نقش آفرینی در رزمایش کمک مومنانه بیان کرد: همچنین از کلیه خیرین و افرادی که توانایی کمک برای تهیه بسته های معیشتی را دارند دعوت می کنیم که در راستای راه اندازی پویش جدید نهضت کمک مومنانه در استان پای کار بیایند تا از این طریق بتوان بخشی از آسیب هایی که به واسطه این بیماری منحوس ایجاد شده را جبران کنیم.

کریمی تأکید کرد: ملت ایران در طول تاریخ نشان داده اگر اراده و همت های بلند خود را پای کار بیاورند در بحران ها پیروز و سربلند بیرون خواهند آمد و امروز که در شرایط کرونایی قرارگرفته ایم عادی شدن شرایط تنها با پیوند خوردن اراده ها و انگیزه ها و عزم آحاد مردم و تمامی نهادها و دستگاه‌های مسئول ممکن خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ۸۰۰ گروه جهادی فعال در استان که برگرفته از اقشار مختلف مردم هستند آمادگی کامل برای نقش آفرینی جهت مبارزه و مقابله با کرونا را دارند،افزود:از این تعداد ۲۰ گروه متخصص برای کمک به کادر ایثارگر درمان و ۱۲۰ گروه نیز برای ضدعفونی و گندزدایی معابر نیز سازماندهی شده اند که در صورت نیاز حاضر به خدمت رسانی هستند.

فرمانده سپاه روح الله گفت: کلیه اقشار تخصصی بسیج از ابتدای شیوع بیماری اقدامات مختلفی به آحاد جامعه داشته اند و هم اکنون این اقشار تخصصی و خصوصا بسیج سازندگی ، بسیج جامعه پزشکی و بسیج طلاب در آمادگی کامل به سر می برند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تهیه و تولید ماسک بهداشتی از ابتدای شیوع بیماری کرونا در دستور کار بسیج سازندگی بوده که تاکنون بیش از ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار ماسک تولید شده و ۲۵ کارگاه تولید ماسک در استان فعالیت می کنند و همچنین بیش از ۱۹۰  هزار بسته معیشتی به همت بسیج سازندگی در اختیار افراد آسیب دیده از کرونا قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه روح الله مبارزه و مقابله برای نقش آفرینی مقام معظم رهبری بسیج سازندگی بیماری کرونا کمک مومنانه استان مرکزی کمک به کادر برای کمک راه اندازی پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی

به گزارش خبرنگار مهر، جواد ملک لو صبح یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بسیج سازندگی از یک نهال کوچک تبدیل به درخت تنومند شده است که بخشی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان دستگاه اجرایی نزد دولت شناخته می‌شود، همچنین قرارگاه جهادی در قالب راهبری پنج هزار گروه جهادی در عرصه‌های عمرانی، بهداشتی، دندانپزشکی، واکسیناسیون دام و طیور در ایام تعطیلات نوروزی و تابستانی مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

وی ادامه داد: بسته‌های معیشتی نقش مؤثری در کمک به قشر پایین جامعه دارند که از آغاز شیوع کرونا تاکنون یک میلیون و ۶۰۰ بسته معیشتی اهدا شده است.

وی افزود: سال گذشته نیز به همت خیران ۱۴۶ هزار بسته معیشتی، ۱۵ هزار بسته تحصیلی به دانش آموزان، توزیع ۳۵۱ هزار پرس غذای گرم، آزادی ۴۴ زندانی، اهدای ۷۹۹ جهیزیه، تهیه و اهدای ۶۳۶ اساسی، ساخت ۱۷۴ خانه محروم و مرمت ۱۹۲ خانه از دیگر اقدامات بسیج سازندگی بود.

ملک لو با اشاره به اهدای ۲۵۰ سری جهیزیه به بسیجیان شناسایی شده نیازمند همزمان با ۱۹ اردیبهشت، در خصوص پویش مردمی خانه دوست کجاست، گفت: در قالب این طرح در مساجد و حسینیه‌ها افطاری‌های ساده آماده و برای مردم گسترده شد، گروه‌های جهادی نیز با توجه به اینکه ماه رمضان بود با مراجعه به منزل اقشار کم درآمد منازل آنها را مرمت و بهسازی کردند که در این راستا ۵۶ گروه جهادی ۹۹ خانه را بازسازی کردند.

وی در رابطه با به طرح آب خیز تا جالیز، تاکید کرد: بسیج سازندگی در این طرح از منبع آب تا محل مصرف در قالب قرارگاه امام حسن (ع) با همکاری جهاد کشاورزی و منابع طبیعی قرارداد بسته و به ۹۰ طرح ورود کرده است.

وی اضافه کرد: توان همه گروه‌های جهادی در این طرح پای کار است و در قالب کانال کشی، لوله کشی، لایرروبی رودخانه‌ها و … این طرح با اعتبار ۵۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با همت ۱۳۰ گروه جهادی اجرا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا ادامه داد: در چند سال اخیر که کشور و استان ما هم با بحران تنش آبی روبرو بوده، از ظرفیت سازمان در طرح‌های آبرسانی استفاده شده و طی دو سال آذربایجان شرقی رتبه اول را در این خصوص کسب کرده است.

وی اضافه کرد: تعهدات قبلی ما در جهاد آبرسانی ۱۲۱ روستا بود که به ۱۷۸ روستا افزایش یافت و ۹۱ روستای آن آماده آبرسانی است که اگر این مرحله تمام شود وارد مرحله دوم خواهیم شد.

وی گفت: در مرحله اول روستاهای چهار شهرستان خداآفرین، هشترود، کلیبر و ورزقان مورد تعهد ما بود و در مرحله دوم تعداد ۲۳۲ روستا نیز اضافه شد که در کل استان با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان اجرا می‌شوند.

ملک لو در ادامه با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: این طرح بزرگ، اولویت اول رئیس جمهور و بزرگ‌ترین دغدغه اقشار کم درآمد است و بسیج سازندگی نیز طرح شهید تجلایی این مساکن را متعهد شده و می‌سازد.

وی ادامه داد: در آغاز این طرح تعدادی از انبوه سازان کار را ناممکن می‌دانستند ولی خو شبختانه طی دو سال پیشرفت خوبی داشته است و ۷۲ واحد آن در فاز جنوبی تا پایان خرداد تحویل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در شهر مرند نیز ۲۵۲ واحد توسط بسیج سازندگی ساخته می‌شود که تا پایان شهریور تعدادی از آنها آماده تحویل خواهند شد و در شهر مراغه نیز ۱۶۰۰ واحد در مراغه در مرحله آماده سازی است و کلنگ آغاز آن به زمین زده شده است.

وی افزود: در شهرک اندیشه نیز ساخت ۷۶۰ واحد برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از دیگر اهداف مأموریتی ماست.

وی، سکونت‌های غیر رسمی و حاشیه نشینی در شهرهای تبریز، مراغه، سراب و از دیگر اهداف مأموریتی بسیج سازندگی عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی این بار در کنار طرح کرامت که فرهنگی بود در راستای زیر ساخت‌های شهری ورود یافته که نوسازی مدارس، بهداشت و درمان، مراکز آموزشی، کتابخانه ها و معابر در این مناطق از آن جمله است.

وی ادامه داد: با نوسازی مدارس در قالب قرارگاه امام حسن (ع) تفاهم نامه‌ای منعقد شده و برای عقد قرارداد به تهران رفتیم که طی آن ۲۴۸ مدرسه شناسایی شده، بهسازی و به جای مدارس سنگی و کانکسی با اعتباری بالغ بر ۱,۵۰۰ میلیارد تومان ساخته می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا در پایان ادامه داد: سال ۹۷ ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه ابلاغ شده که در سطح استان ۱۲۵۶ صندوق ایجاد شده و ۶۸۱۹۰ نفر عضو آنها هستند و در نتیجه این صندوق‌ها ۶۶ تعاونی شکل گرفته و بیشتر مأموریت‌های صندوق ترویج فرهنگ کار و سبک زندگی و اشتغال‌های خانگی است.

ملک لو افزود: رقم تسهیلات صندوق به متقاضیان این صندوق‌ها پنج برابر آورده نفر است.

وی گفت: شعار امسال با قرارگاه اقتصاد مقاومتی مطابقت دارد و اعتباری که شامل صندوق‌های قرض الحسنه است از محل تبصره ۱۸ از طریق وام تعلق می‌گیرد و متقاضیان تسهیلات برای ایجاد اشتغال باید به سامانه اقتصاد مقاومتی مراجعه و مدارک و اسناد مرتبط با آن را بارگذاری کنند تا طبق آن درخواست وام بررسی و تسهیلات تعلق بگیرد که سال گذشته ۷۰ درصد مبلغ تسهیلات جذب شده است.

کد خبر 6097173

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی