Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علی عارفی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: در ایام همه‌گیری بیماری کووید 19 فعالیت‌های مختلفی توسط نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در راستای مبارزه با این بیماری انجام شده است.

وی بیان داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در سه حوزه مجموعه ستادی دفتر نهاد، فضای مجازی و اقدامات انجام شده در بیمارستان‌ها به همت کارگروه فرهنگی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از برگزاری نمایشگاه‌های مختلف، کمک به برپایی کارگاه ساخت شیلد، راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک، کارگاه تولید دستگاه ضدعفونی‌کننده، پیگیری نیازهای معنوی بیماران و کادر درمان و تقدیر و تشکر از کادر درمان و پزشکان خبر داد.

عارفی خاطرنشان کرد: برای شاد نگه‌داشتن و تزریق روحیه امید در دانشجویان و کادر درمان برنامه‌ریزی برای نخستین جشن ازدواج مجازی دانشجویی کشور انجام شد و در این مراسم برنامه‌های مختلفی از جمله تقدیر از زوج پرستار شاغل در بیمارستان افضلی‌پور به بهانه قدردانی از زحمات مدافعان سلامت، قرائت خطبه عقد یک زوج جوان دانشجو و اجرای موسیقی زنده توسط خواننده جوان را داشتیم.

وی ادامه داد: همچنین با حمایت یک بانک به 40 نفر از بینندگان جشن ازدواج مجازی دانشجویی به قید قرعه جوایز نفیسی اهدا شد و در این مراسم به 80 زوج دانشگاه علوم پزشکی کرمان هدیه یک میلیون تومانی از طرف دفتر نهاد اهدا شد.

عارفی در ادامه سخنان خود از کمک‌های معیشتی مومنانه در راستای لبیک به فرمایشات رهبری در باب مواسات و کمک‌های مومنانه در این ایام سخن به‌میان آورد و افزود: با کمک کادر همراه و هیئت‌های دانشجویی، کارمندی و استادی و گروه‌های مختلف دانشگاهی توانستیم کمک‌های ارزنده‌ای را در این ایام به گروه‌های مورد هدف از جمله نیازمندانی که به‌واسطه بیماری کرونا بیکار شدند، کودکان دچار سوء‌تغذیه و ... اهدا شد.

 

وی ابراز داشت: کمک‌هایی از جمله حدود 2 هزار بسته کمک‌معیشتی به ارزش هر بسته 300 هزار تومان، 150 بسته تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند به ارزش هر بسته 150 هزار تومان، تامین لباس گرم و وسایل گرمایشی برای 300 نفر به ارزش هر بسته یک میلیون تومان و ترخیص 3 هزار بیمار نیازمند با کمک‌های مالی انجام شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از خرید تجهیزات حفاظتی پرستاران برای یک‌هزار نفر، توزیع مواد ضدعفونی‌کننده برای 3 هزار نفر، توزیع 13 هزار ماسک بین نیازمندان، حمایت بیمه‌ای از بیماران نیازمند، 30 میلیون تومان هزینه دارو و ایاب و ذهاب و ضروریات بیماران نیازمند، تامین مواد ضدعفونی‌کننده برای معابر و مساجد، تامین 300 کیلوگرم مرغ برای کودکان دارای سوءتغذیه خبر داد.

عارفی خاطرنشان کرد: قرارگاه فرهنگی سردار دل‌ها «شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی» از ابتدای شیوع بیماری کرونا با حضور روحانیون مستقر در بیمارستان‌ها، پرسنل دفتر نهاد و افراد صاحب‌نظر از معاونت بهداشتی دانشگاه برای نحوه عملکرد و حضور دفتر نهاد در مبارزه با بیماری ویروس کرونا در دفتر نهاد راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی در زمینه ورود نیروهای داوطلب به عرصه میدان جهاد با بیماری کرونا تصریح کرد: با توجه به نیاز حضور جریان‌های جهادی برای یاری رساندن به کادر درمان در ابتدای شیوع بیماری کووید 19، دفتر نهاد رهبری با راه‌اندازی کارگاه جهادی تولید ماسک در بیمارستان باهنر و تولید دستگاه ضدعفونی‌کننده در فرهنگسرای باران وابسته به دفتر نهاد رهبری به یاری کادر درمان ورود کرد.

عارفی افزود: در مرحله بعد برای لبیک گفتن دوباره به فرمایش رهبر انقلاب و با توجه به وضعیت قرمز استان کرمان همچنین فعالیت‌های دیگری را در یاری رساندن به کادر درمان و بیماران کرونایی برنامه‌ریزی کردیم که در حال انجام است.

 

وی بیان کرد: برگزاری پویش نذر خون با تهیه حدود 30 بسته خون، تقدیر از کادر درمان، روسای بیمارستان‌ها و مدیران، ظایزنی و جلسات متعدد با سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه پاسدران و بسیج طلاب برای برنامه‌ریزی حضور نیروهای جهادی در بیمارستان‌ها و برگزاری کلاس آمادگی نیروهای جهادی برای ورود به بیمارستان از جمله اقدامات انجام شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین حضور همه‌روزه و دائمی روحانی مستقر و دائمی دفتر نهاد رهبری در بیمارستان‌ها، عیادت و پیگیری همه‌روزه امور معنوی بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها، پیگیری امور مربوط به کفن و دفن اموات کرونایی از طریق بیمارستان‌ها، مرکز بهداشت شهرستان و سازمان بهشت زهرا(س) شهرداری کرمان را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.

عارفی اضافه کرد: تشکیل جلسات متعدد با روحانیون مستقر در بیمارستان‌ها و پیگیری امور معنوی و عبادی در بیمارستان‌ها، اطلاع‌رسانی خطر بیماری کرونا در سطح شهر توسط هیئت کارمندی سردار دل‌ها «شهید حاج قاسم سلیمانی» وابسته به دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و تقدیر از آنها توسط مسئول دفتر نهاد از جمله برنامه‌های انجام شده است.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه سخنان خود از پیگیری و هماهنگی با دفتر آستان قدس رضوی و تهیه 3 هزار بسته نبات متبرک برای توزیع در بیمارستان‌ها خبر داد.

عارفی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت با اشاره به شهید دکتر سیدمهدی بهشتی شیرازی پزشک متخصص اطفال بیمارستان علی‌بن ابیطالب(ع) شهرستان راور و شهیده ام‌البنین شاهمرادی‌پور پرستار بیمارستان مهرگان کرمان خاطرنشان کرد: صدور پیام تسلیت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خطاب به خانواده، همکاران و همشهریان و شرکت و همراهی در مراسم تشییع و تدفین شهدای مدافع سلامت و ... از جمله اقدامات صورت گرفته است.

انتهای پیام/80019/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کمک مومنانه حجت الاسلام عارفی کرمان بیمارستان ها ضدعفونی کننده انجام شده کرمان همچنین بیماری کرونا کادر درمان نهاد رهبری انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا