Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین،  سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تاکید بر حفظ هویت جامعه ولایی اظهار کرد: ولایی بودن امتیاز جامعه ما نسبت به سایر جوامع است که ضامن تکامل و سلامتی اجتماعی مردم در برابر مفاسد می‌شود، عامل این ولایی بودن و تقویت و تحکیم آن وابستگی به صدیقه اطهر(س) و حاکمیت مظلومیت ایشان بر کانون عاطفه و عشق مردم است، وجود مقدس ایشان مظلومیت جانکاهی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه مشهد تصریح کرد: جریان استکبار که میخواهد بر ملت‌ها مسلط شوند دنبال این هستند که هویت ملی و دینی مردم یک کشور را استحاله کنند و اگر موفق به این امر شوند می‌توانند بر آن مردم مسلط شوند.

اهم اظهارات او به نقل از ایسنا را در ادامه می‌خوانید: 

* هویت ولایی ما برای دشمن قابل استحاله نیست؛ ما در این جامعه ولایی به خیلی از چیزها رسیدیم، 42 سال است که از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، در این چند سال هرچه قدرت استکباری در دنیا بوده ما را کوبیده و همه سعی کردند با انجام انواع توطئه‌ها ما را از بین ببرند، اما می‌بینید که امروز ما از 42 سال قبلی که انقلاب اسلامی‌مان پیروز شد قوی‌تر هستیم.

* کاهش ارزش پول ملی برای ما یک درد و فشار اقتصادی است اما این مساله نه غیرت ما را بهم میزند و نه به هویت جامعه ولایی ما می‌تواند ضربه بزند؛ ما صدها سرمایه داریم و هویت ما در کنار اثربخشی عشق اهل بیت سربلند کرده و زبان‌زد مردم جهان شده است به طوری که ملت‌های مسلمان کره زمین به ما به عنوان جامعه دینی پیشرفته دینی نگاه می‌کنند، همه اینها ناشی از برکات جامعه ولایی است.

* جوانان این کشور که در عرصه‌های علمی افتخارآفرینی می‌کنند متعلق به امروز جامعه ایران نیستند، این جوانان در گذشته و سال‌های قبل هم در این کشور حضور داشتند اما چرا در دوران پهلوی این استعدادها شکوفا نمی‌شدند، چون جامعه جامعه ولایی نبود و بستری نبود تا این استعدادها رشد کنند، امروز با عشق شما مردم این استعدادها به عرصه علم و دانش آمده‌اند و شکوفا شده‌اند، هویت دینی و علمی ما به پیشرفت‌های علمی دانش بنیانی است که توسط نوابغ این جامعه به وجود آمده و نمونه آن را امروز در تولید واکسن ایرانی کرونا توسط همین دانشمندان مشاهده می‌کنیم.

* با وجود اینکه در آمریکا و انگلیس واکسن آمریکا را تولید کردند اما امروز می‌بینید که این ویروس این دو کشور را مستاصل کرده است، آنها واکسن دارند اما مردم میترسند آن را تزریق کنند، آن وقت جوانان متدین و باایمان ما واکسن کرونا را تولید کردند و بر روی فرزندان خودشان آن را آزمایش کردند و اعلام شده که آنتی بادی آن تا 8 برابر در بدن داوطلبانی که واکسن را دریافت کردند رشد کرده است.

* ما در چنین بستری در انقلاب به سر می‌بریم؛  اما در مقابل می‌بینیم که مردم انگلیس و آمریکا به واکسن‌هایی که در کشورشان تولید شده اطمینان ندارند، تن به کشتار ویروس داده‌اند اما به تزریق واکسن تن ندادند.

*{ با اشاره به تصمیم مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات واکسن از انگلیس و آمریکا} افرادی که متاسفانه به خاطر زاویه داشتن با رهبری و بیماری سیاسی که پیدا کردند نسبت به این تصمیم رهبری اعتراض کردند این واقعیت‌ها را نادیده گرفتند، واکسنی که خودشان جرات نکردند تزریق کنند می‌گویید چرا ما در کشورمان آن را وارد نکنیم.

*{با طرح این پرسش که با داشتن چنین سرمایه‌هایی در کشورمان آیا شایسته است که ما به دنبال داروی خارجی برویم}  اینها در سال 1947 و1948 واکسن سفلیس را آزمایش کردند و مردم گواتمالا دچار سفلیس شدند، در سال 1990 روی نوزادان اسپانیایی و سیاه پوست واکسن سرخک را آزمایش کردند و 1500 نوزاد را کشتند، همه مردم دنیا سوژه‌های آزمایش آنها هستند و آنها باکی از آدم کشی ندارند.

* ابتدای کرونا ایران از یک شرکت انگلیسی ماسک خرید و اما آنها اجازه ندادند ماسک‌ها وارد کشورمان شود، اما الان خودمان ماسک به اندازه‌ای تولید می‌کنیم که حتی قابلیت صادرات هم پیدا کرده است.

* دانشمندان امروز در بستر این انقلاب رشد کردند که این به خاطر عشق به حضرت فاطمه(س)است؛ جوانان عزیز ما باید به این مساله توجه داشته‌ باشند که هویت ما به کاهش ارزش پول ملی ما نیست بلکه به حرکت‌های دانش بنیان و ارزش های بنیادینی که است که در کشورمان توسط دانشمندان ایرانی شکل می‌گیرد.

216216

کد خبر 1478737

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سید احمد علم الهدی واکسن ویروس کرونا جامعه ولایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد و هویت‌بخشی به محله

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتقا و رسیدگی به فضاهای عمومی  به ارتقا هرچه بیشتر زندگی عمومی در شهرها و محله‌ها می‌شود مساجد یکی از فضاهای عمومی هستند که با درگیری هرچه بیشتر شهروندان باعث هویت بخشی به شهر و محله می‌شود.  

محسن الويری (مدرس دانشگاه باقرالعلوم(ع)) در مقاله‌ای با عنوان «رويکردی تاريخی به مسجد به‌عنوان الگوی جامعه دينی و هويت‌بخش محله»  به این موضوع اشاره می‌کند که مسجد به معنی سجده‌گاه در اصطلاح شرعی به مکانی اطلاق می‌شود که برای نماز خواندن همه مسلمانان وقف شده باشد و مسجد علاوه بر مرکزیت برای عبادت، محلی برای نشان دادن هماهنگی بیشتر و همبستگی مردم برای رسیدن به اهداف الهی و انسانی است.

* مساجد و تاثیر آن برآداب شهروندی

 به زعم این پژوهشگر تاسیس مسجد از سوی پیامبر (ص) بلافاصله پس از ورود به شهر مدینه، تنها اقدامی نمادین برای نشان دادن جوهره عبودی جامعه و حکومت در اندیشه اسلامی نبود؛ بلکه با مروری بر متون دینی و تاریخی، چنین به نظر می‌آید که مسجد به عنوان نخستین فضای کالبدی شهری، الگو و ماکتی بود برای آنچه پیامبر (ص) در سطح کلان جامعه تعقیب می‌کردند.

یعنی پیامبر (ص) نخست الگویی از جامعه مطلوب و آرمانی اسلامی را در مقیاسی کوچک به نمایش گذاشتند تا مسلمانان ضمن یافتن نگاهی کلان نسبت به افق آینده، به تدریج و در فضای فراهم آمده در مسجد با احکام و معارف دینی آشنا شوند، متناسب با آموزه‌های دینی تربیت شوند و با آداب شهروندی در یک جامعه دینی انس بگیرند.

* مهمترین کارکرد مساجد

این پژوهشگر توضیح می‌دهد که بعدها مسلمانان با تأسی به پیامبر (ص) بنای شهرهای جدید مانند کوفه، بصره و قاهره را با ساختن مسجد آغاز کردند. مسجد از همان آغاز پیدایش در عصر پیامبر (ص) کارکردهای مختلفی داشت. مهمترین این کارکردها به رغم فراز و نشیبی که در گذار تاریخ یافته است، چنین است: کارکرد عبادی؛ کارکرد آموزشی؛ کارکرد فرهنگی و ارتباطاتی؛ کارکرد سیای و کارکرد اجتماعی.

الویری در ادامه این پژوهش توضیح می‌دهد که این کارکردها به ویژه با تکیه بر تجربه تاریخی، نمایانگر گونه‌ای خاص از تعامل بین انسان و خدا و نماد بیرونی جامعیت دین و تجسم جایگاه عبادت و علم به مثابه دو بال تعالی انسان ها در تفکر دینی است.

این پژوهشگر اینگونه جمع‌بندی می‌کند که جامه تحقق پوشیدن توسعه محله‌ای متناسب با باورهای دینی و ظرفیت‌ها و ضرورت‌های برخاسته از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی، نیازمند بازتعریف رسالت، نقش و کارکردهای مساجد محله با رعایت یکسانی‌ها و تفاوت‌های آن با مساجد جامع به ویژه از نظر گستره عمل بر اساس آموزه‌های دینی و ژرف‌کاری در تجربه تاریخی است و بر این اساس تمامی امور مربوطه به مساجد مانند معماری، اجزاء، کارگزاران، درآمدها و هزینه‌های آن نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد.

گفتنی است، یافته‌های این پژوهش در همایش «همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران» ارائه شده، این همایش توسط پژوهشگاه فرهنگ هنر و راتباطات اسفند ۱۴۰۲ برگزار شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد