Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی گفت: در طول یک سال اخیر میزان تحت ای سی یو دو برابر شد و ۴۷۰ بیمارستان به دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت بالا مجهز شدند و ایران صادرکننده ونتیلاتور و ماسک به کشورهای همسایه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، وزیر بهداشت عصر امروز شنبه در مراسم رونمایی از واکسن اسپوتنیک که در شهرک صنعتی بهارستان برگزار شد، گفت: با گذشت دو سال از شیوع ویروس کرونا، همچنان بر تمام ابعاد این بیماری احاطه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید نمکی با اشاره به اینکه تنها درصدی می توانیم رفتار آینده ویروس کرونا را تشخیص دهیم، افزود: وزارت بهداشت برای مقابله با این ویروس تنها وظیفه داشت موج ها را مدیریت کند تا بیماری پشت درب های بیمارستان سرگردان نشود.   وی ایران را تنها کشوری دانست که در اوج تحریم های ظالمانه نگذاشت هیچ بیماری به دلیل عدم بضاعت اقتصادی، شرایط سنی، برتری قومی، مذهبی، اعتقادی پشت درهای بیمارستان بماند و اظهار داشت: در یان مدت بیماران غیرکرونایی هم که نیازمند تخت آی سی یو بودند بستری شدند.   نمکی با اشاره به اینکه در طول یک سال اخیر میزان تحت ای سی یو دو برابر شد و ۴۷۰ بیمارستان به دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت بالا مجهز شدند، تصریح کرد: خوشبختانه امروز بیمارستانی نداریم که با کمبود دستگاه اکسیژن ساز مواجه باشد.   وی به اضافه شدن ۱۴ هزار تخت بیمارستانی  به بیمارستان های کشور که ۳۰ درصد آنها تخت آی سی یو است، اشاره کرد و گفت: تحریم ها بر روند تامین اقلام پزشکی و دارو اثر گذاشت و ما با بدبختی در یک برهه اقلام مورد نیاز کادر پزشکی را تامین می کردیم.   نمکی با اشاره به اینکه امروز ایران صادرکننده ونتیلاتور و ماسک به کشورهای همسایه در اوج تحریم ها است، افزود: رمدسیویر و فاویپیراویر به عنوان یک آنتی وایرال موثر اعلام شد، با مشقت آن را وارد می کردیم اما در نهایت با تولید داخلی امروز دیگر نیازی به واردات این ضد ویروس ها نداریم.   وی به مخالفت با آزمایش واکسن کرونا در ایران توسط چینی ها اشاره کرد و اظهار داشت: حرف ما این بود که اگر کشوری با ما قرارداد تولید مشترک ببندند ما اجازه می ‌دهیم مردم ما مورد آزمایش قرار گیرند در غیر این صورت حرمت ایرانی را فدای این حرف ‌ها نمی‌ کنیم.   وی یا اشاره به اینکه آقایان در داخل کشور اعلام کردند واکسن روسی نمی ‌زنیم و جوسازی کردند، تصریح کرد: من فرزند خود را آوردم تا واکسن بزند و افتخار این سرباز بود که اولین واکسن وارداتی را فرزندم تزریق کرد و افتخار جمهوری اسلامی است که اولین واکسن تولید داخلی را فرمانده دیروز زد.   نمکی گفت: در مردمی بودن ساختار جمهوری اسلامی همین بس که فرمانده اولین واکسن کرونای ایرانی را تزریق کردند تا اگر عارضه ای هم دارد برای ایشان باشد، این جان نثاری در دنیا بی سابقه است و کارخانه برکت یکی از پلتفرم های موفق دنیا در ایران است.   وزیر بهداشت در خاتمه با اشاره به اینکه کشوری در زمینه کرونا موفق است که واکسن بسازد، خاطر نشان داشت: ما دو دستاورد در زمینه واکسن سازی و ساخت واکسن علیه موتاسیون ها به دست آورده ایم اما کرونا همچنان دست بردار نیست.             انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد